Parkpop 2008

Parkpop

Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag. En wie popmuziek en Den Haag samenbrengt, zegt Parkpop. In de 27 jaar van zijn bestaan is Parkpop uitgegroeid van een kleinschalig Haags feestje naar het grootste eendaagse, gratis toegankelijke popfestival van Europa. In 1981 startte Parkpop met één podium en 15.000 bezoekers. Inmiddels is Parkpop een festival met internationale uitstraling, drie podia en in 2007 zo’n 175.000 bezoekers.

Op het programma in 2008: de Amerikaanse zangeres Sheryl Crow, het Cubaanse Orishas en de bands Moke, Kula Shaker en Mala Vita, de populaire Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz, de gitarist Monte Montgomery en het Nederlandse hiphopduo The Opposites. Ook R&B zangeres Maj Farah en Grote Prijs van Zuid-Holland winnaar Concrete treden op zondag 29 juni a.s op in het Haagse Zuiderpark. Op het urban podium, de Haagse Xstage: Kleine Jay die vorig jaar de Grote Prijs van Nederland in de categorie Hiphop won.

Tot zondag de 29e in het Haagse Zuiderpark!

www.parkpop.nl

Kijk voor foto’s van voorgaande edities op www.flickr.com/groups/parkpop

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag