Het culturele seizoen breekt los!

Haags UIT Festival 2008

Op grootse wijze gaat het culturele seizoen van start tijdens het Haags UIT Festival 2008. Zondag 7 september is het zover. Het Lange Voorhout is dan dé culturele hotspot met hilarische straattheateracts, de culturele informatiemarkt en diverse podia vol grote publiekstrekkers, zoals ‘Di-Rect doet Tommy’, The Nits en Het Groot Niet Te Vermijden.

Ook í­n de theaters is er van alles te beleven. Zo biedt Theater Diligentia een middag vol cabaret, is in het Nationale Toneel Gebouw een preview van de eerste voorstelling te zien en openen de Philipszaal en het Lucent Danstheater hun deuren voor een uitgebreid en hoogstaand middagprogramma.

Zelf heb ik jammer genoeg weinig tijd om al dit leuks te bekijken. Ik sta namelijk bij de kraam van het Haags Uitburo tegenover Theater Diligentia. Je kunt bij ons een persoonlijk theateradvies krijgen, gebruikmaken van uitzinnige kortingen en natuurlijk meedoen aan de grabbelton. Bovendien geven we een hotelovernachting plus twee vrijkaarten voor een musical weg!

Maurice @ Haags Uitburo

2 Responses to Het culturele seizoen breekt los!

  1. Marnix september 8, 2008 at 9:33 am #

    Waarom hebben die Amsterdammers mooi weer gehad en moest Den Haag het nieuwe seizoen met regen starten? Mazzel? Nu ik na vijf jaar eindelijk weer eens zonder verplichtingen op het UITfestival kon rondlopen, stemde me dat wel treurig. Was het wraak?
    Nee, toen ik voor het podium bij het Tournooiveld naar Speelman & Speelman stond te kijken, besefte ik dat die druilerigheid helemaal niet erg was. Nergens is de regen immers zo mooi als onder de linden van het Lange Voorhout.
    Mijn UITfestival was weer helemaal goed.

  2. Maurice september 10, 2008 at 10:53 pm #

    Ja, het weer was inderdaad een behoorlijke spelbreker, maar toch waren er beste veel enthousiaste mensen. Jammer dat ik je niet gezien heb.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag