Pure Jazz ‘ New Roots in Jazz

Haags UitburoPure Jazz 2008: 4 dagen jazz op 9 podia en meer dan 300 artiesten! De derde editie van het muziekfestival brengt veel jonge artiesten die op doorbreken staan en toont jazz als hedendaags avontuur tussen roots, soul, hiphop en aanverwante stijlen.

Op en rond het Spuiplein treden nationale en internationale artiesten op, zoals Jeremy Pelt, Kraak & Smaak, Orchestra Baobab en José James. Het Spuiplein wordt zelfs helemaal omgetoverd tot een volwaardig park. Op het Rabbijn Maarsenplein zijn verschillende gratis concerten en ook het programma voor de kleintjes op zaterdagmiddag is gratis toegankelijk. De laatste dag wordt afgesloten met een daverend world jazz-programma op de locatie met het mooiste uitzicht van de stad: Korzo5HOOG.

Kortom: vier dagen vol verrassing, verbeelding en verwondering in de jazzstad van Nederland! Kijk op www.purejazz.nl voor het complete programma.

One Response to Pure Jazz ‘ New Roots in Jazz

  1. Maurice september 15, 2008 at 10:06 pm #

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag