Maak kans op een fotoperskaart voor TodaysArt!

TodaysArt 2007De stad op z’n kop! Dat is het motto van het TodaysArt Festival. Met creatieve culturele uitingen blaast het multidisciplinaire festival een frisse wind door Den Haag. Veel muziek, maar ook een hoop nieuwe media, installaties, film, fotografie en moderne dans weerspiegelen op 26 en 27 september de kunst en cultuur van vandaag de dag.

TodaysArt en het Haags Uitburo geven via de website Flickr fotopersaccreditaties weg! Wil je in aanmerking komen voor zo’n fotoperskaart? Stuur dan vóór dinsdag 23 september een e-mail naar webredactie@haagsuitburo.nl en vermeld daarbij je Flickr-account!

Flickr-leden met een fotoperskaart wordt natuurlijk gevraagd hun indrukken van het TodaysArt Festival aan de bijbehorende groep op Flickr toe te voegen. Bovendien zou de organisatie van het festival eventueel gebruik willen maken van genomen foto’s (natuurlijk na overleg en met naamsvermelding en goedkeuring van de fotograaf).

Maurice @ Haags Uitburo

One Response to Maak kans op een fotoperskaart voor TodaysArt!

  1. Roel1943 september 19, 2008 at 11:08 pm #

    Aanvraag is al onderweg:-))

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag