mooie contrasten op Parkpop 2009

het contrast op Parkpop 2009

Het blijft een heerlijk festival. Zo’n festival in eigen stad. Parkpop. Met een geïmporteerde Brabo aan de arm.

We konden heerlijk rustig backstage vertoeven dankzij de kaarten van het Haags Uitburo. Onze eerst band was van de man die bekend werd dankzij/ondanks Idols, Boris. Een geweldige zanger met een lekkere vette band. De fahnk vierde hoogtij en Boris hing lekker in de noten. Bijzonder goeie blazerssectie erbij bovendien. Maar sodeju zeg, wat knetterhard en knetterheet was het daar voor het podium zeg!

Na wat friet en andere versnaperingen stonden The Pretenders voor onze neuzen. Een geweldig bandje met een flink aantal geweldige songs. En wat een geweldige gitarist! Zijn naam zal ik nog ff een keer gaan opzoeken. Chrissie Hynde is volgens mij een tof wijf. Helaas ging er veel mis met de monitoring. Dus stond madam het hele optreden karategebaren te maken naar de podiumbediendes. Als vrouw moet je in die mannenwereld echt je mannetje kunnen staan.

Fast forward naar Guus Meeuwis, vanwege die geïmporteerde Brabo aan mijn arm. ‘Da’s een boel gezellig man!’. Klopte wel. Iedereen ging met de armen de lucht in en we kregen als goed gebaar wat bier in de nek. ‘Lachen man, hebbu gij d’r ook zo’n zin in dan?’ En met Martijn Bosman op drums overigens. Die gast gaat er altijd voor. Te gekke drummer. Vroegah al bij Gotcha!

En volgend jaar natuurlijk weer. Geldt ook voor de geïmporteerde Brabo. Die zal dan inmiddels wel helemaal ingeburgerd zijn…

,

3 Responses to mooie contrasten op Parkpop 2009

  1. karin r. juni 29, 2009 at 9:19 pm #

    Hossende Hagenezen. Ben blij dat je er bewijs van hebt.

  2. Maurits Burgers juni 30, 2009 at 2:40 am #

    Lekkere foto en leuke tekst. Ben er niet geweest, iets met angst en mensenmassa’s, maar had wel graag Sabrina Starke gezien, en The Pretenders. Die gitarist, is dat niet James Walbourne?

  3. Raapie juni 30, 2009 at 3:05 am #

    Check! James Walbourne it is!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag