Enquete Netwerkplek Den Haag.

seats Gisteren zat ik achter mijn laptop te werken en keek tussendoor even in mijn agenda wat ik nog moest doen. Er stond een aantekening om te gemeente te mailen. Er was een contactpersoon, doorgespeeld door Steenworp, waar ik achteraan kon. Afgelopen dinsdag in Bagel & Beans troffen we Yolanthe Smit. Ook zij riep eens op Mindz om een netwerkplek in Den Haag. We besloten elkaar te spreken om krachten te bundelen.We verdeelden taken zodat we met z’n allen bezig zouden zijn met deze nieuwe doelstelling.

Dus begon ik voorzichtig mijn mailtje.

‘Den Haag is bezig met creatieve ondernemerschap, flexwerkplekken, imagoverbetering en wil graag culturele hoofdstad worden in 2018. Er is behoefte aan vernieuwing; een multi functionele netwerkplek in Den Haag. Men wil graag kennis delen en samenwerken. ZZP-ers groeien als paddestoelen de grond uit en het nieuwe werken staat steeds meer centraal. Ook zijn we steeds meer aan het reizen. Sprekers worden overal gevraagd en spreken het best en meest gepassioneerd in een fijne werkomgeving.’

Ik wilde graag afspreken om eens van gedachten te wisselen. Omdat ik erin geloof dat dit goed is voor Den Haag, goed voor ons (voor ons is een fijne werkplek ook gunstig) en goed voor iedereen.

‘Graag zouden wij willen praten over mogelijkheden omtrent zo’n unieke plek in Den Haag. Ons netwerk is groot en wij doen al het één en ander voor Den Haag zoals TED Den Haag (georganiseerd door Yolanthe Smit) en organiseerden wij, Marco Raaphorst en ik, afgelopen oktober Blog-Art in Theater aan het Spui en organiseren we de bekende Opuh Koffie/Open Coffee meetings.’

Nadat ik op ’send’ gedrukt had ging na tien minuten de telefoon.

We zouden het fijn vinden als jullie allemaal een korte enquete zouden willen invullen. Daarmee help je ons een helderder beeld te schetsen wat er speelt. Graag zo snel mogelijk invullen. Alvast bedankt!

VUL HIER DE ENQUETE IN.

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag