Aangenaam! …2010

SALE_2jan2010! De kalkoen is op, de champagne heeft geknald en je nieuwe gala outfit schittert op zijn best achter de gesloten deuren van je kledingkast. Dus…  tijd om je 2010-outfit samen te gaan stellen in hartje Den Haag! Maar waar kun je het best terecht?

Hi, ik ben Ellen… vanaf nu houd ik Den Haag in de gaten op het gebied van fashion! Leuke mensen in Den Haag in de mode, Haagse designers en de echte Haagse fashionista… ik vind ze voor je! En als ik  hippe mensen tegenkom die geen ‘fashion officials’ zijn, laat ik dat ook even weten natuurlijk!

Deze week ga ik op pad in de uitverkoop om de ins en outs te weten te komen over de leukste koopjes en een voorproefje van de nieuwe collecties! We’ll keep in touch!

One Response to Aangenaam! …2010

 1. Maurits Burgers januari 8, 2010 at 9:07 pm #

  Welkom op Hofstijl Ellen. 2010 moet dat jaar worden waar we allemaal op hopen. Den Haag is nooit zo modieus geweest.
  Haagse fashinistas, ontwerpers & typical dandies, ik zie ze graag.
  Ik kijk uit naar je bijdragen als fashionverslaggever en modemonitor. Fijn je in het team te hebben.
  Kom je ook naar de 4e Haagse Hap?
  http://www.hofstijl.nl/2010/01/08/haagse-hap/

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag