Fashiondesigner van Haagse bodem: Michael Barnaart van Bergen

MBVBNa de eerste kennismaking met het werk van Michael Barnaart van Bergen ben ik eigenlijk meteen verkocht… In 2008 zag ik zijn werk voor het eerst tijdens de C’est Brillant show  op de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) waar hij een collectie van papier liet zien. Nu, alweer 2 jaar later, kom ik zijn werk steeds vaker tegen!

Ondertussen heeft hij veel leuke projecten gedaan, ook in samenwerking met de gemeente Den Haag. Zo heeft er 23 januari nog een tentoonstelling in het atrium van het gemeentehuis plaatsgevonden waarin hij liet zien van een uitdaging te houden. Het gaat om een project waarbij Michael mensen met een beperking een high fashion imago geeft, dat leverde in ieder geval mooie plaatjes op.

Maar…. er is meer! Op 30 januari liet deze Haagse topper een schitterende collectie zien op de Amsterdam International Fashion Week! Zijn inspiratie? De ambitieuze vrouw met internationale flair, zo liet hij in een interview met rtl boulevard weten.

Ik ben blij dat hij zijn atelier ‘gewoon’ hier in Den Haag heeft gevestigd! We zullen nog veel van hem gaan horen én zien de komende tijd.

Dit is er eentje waar we trots op mogen zijn!

Webshop: www.boutiqueonline.nl
Online: www.michaelbarnaartvanbergen.com

p.s.
Binnenkort (nog) meer over Michael Barnaart van Bergen!

4 Responses to Fashiondesigner van Haagse bodem: Michael Barnaart van Bergen

 1. Shelly Zuiderduin februari 5, 2010 at 10:23 pm #

  Mooi. Ik vind zijn apres la pluie collectie echt fantastisch.
  Leuke schrijfstijl heb je Ellen.

 2. Raapie februari 7, 2010 at 9:31 am #

  Leuk stuk! We willen voor het Blog-Art festival dit jaar meer met mode gaan doen, met name het stuk dat creativiteit beslaat in combinatie met weblogs. Heb even wat werk van Michael bekeken en het ziet er sjiek Haags uit moet ik zeggen.

 3. Ellen februari 7, 2010 at 9:00 pm #

  Thnx Shelly!

  Leuk dat er tijdens Blog-Art meer mode komt. Wanneer is het weer eigenlijk? Ik kom zeker een kijkje nemen.

 4. Raapie februari 7, 2010 at 9:42 pm #

  @Ellen: oktober 2010, datum nog niet definitief.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag