Afscheid Sugar Lee Hooper op boulevard Scheveningen

ANP bericht:

Het publiek kan zaterdag afscheid nemen van de zondag overleden zangeres Sugar Lee Hooper. In Scheveningen zal zij vanaf het Kurhaus om 13.15 uur in een witte rouwkoets over de boulevard worden gereden. De stoet zal stilstaan bij de cafés Big Bell en Beach Club ‘t Peukie, horecagelegenheden die door de geboren Scheveningse vaak werden bezocht.

Dat maakte Van der Spek Uitvaartverzorging dinsdag bekend namens de familie. Na de stoet zal de zangeres in Den Haag worden gecremeerd. Deze crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Marja van der Toorn (haar echte naam) overleed zondagmorgen in Den Haag op 62-jarige leeftijd. Na een ongeval met haar scootmobiel moest zij worden geopereerd. Tijdens de operatie kreeg zij een hartstilstand, waarna zij in coma raakte en is overleden.

(foto ANP.)

, ,

One Response to Afscheid Sugar Lee Hooper op boulevard Scheveningen

  1. Maurits Burgers april 11, 2010 at 6:53 pm #

    Op Haags Allerlei is een goed (beeld)verslag van de uitvaart te lezen.
    http://haagsallerlei.nl/?p=4516

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag