The Hague Jazz

Woensdag 7 april was het dan zover, de line-up is bekend! 11 & 12 juni schitteren er weer nationale en internationale artiesten op The Hague Jazz. Enkele namen waar ik enthousiast over ben zijn: Candy Dulfer, Wouter Hamel, Kraak & Smaak, Kool & The Gang en Waylon. Dit is maar een kleine greep uit alle artiesten die optreden deze dagen in het World Forum in Den Haag. Op de site is het gehele programma te vinden.

10 juni de dag voordat het festival van start gaat, staat Michael Bolton samen met het Metropole orkest in het World Forum. Voor degene die zich afvraagt, wie is dat ook alweer: klik hier. Het voorprogramma wordt door niemand minder verzorgt dan Waylon, de eerste Nederlander met een platencontract bij het legendarische platenlabel Motown.

Als je wil kan je dus drie dagen vol gaan genieten van geweldige muzikanten, maar mocht je een dagje willen dan kan dat natuurlijk ook.

4 Responses to The Hague Jazz

 1. karin r. april 8, 2010 at 12:15 pm #

  sinds wanneer is michael bolton van de jazz?

 2. Raaphorst april 8, 2010 at 12:55 pm #

  New Cool Collective met een van de vetste gitaristen van Hollandia!

  het woordje Jazz mag er van mij uit, want daar heeft het niets meer mee te maken. dat is net zoiets als broodje Bal zonder bal toch een broodje Bal noemen.

 3. Maup april 8, 2010 at 4:12 pm #

  Cool and the Gang, wist niet dat ze nog bestonden. Het jazz-gehalte ontgaat me ook ieder jaar meer.

 4. Raaphorst april 8, 2010 at 5:25 pm #

  @Maup: om dat jazz-gehalte een beetje op te krikken hebben ze op het laatste moment nog Roger Hodgson, -ex Supertrampah, weten te strikken

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag