DE NACH GAAT DOOR!!

Het is definitief, de Haagse Koninginnenach gaat door! Ondanks het tekort in de begroting maar daar is een oplossing voor bedacht. Als je ‘NACHALTIJD’ smst naar 3010 dan maak je automatisch € 1,50 over. De organisatie hoopt op deze manier het tekort weg te kunnen werken. Ik heb mijn twijfels of het de juiste manier is om aan het geld te komen maar dat is persoonlijk.

De line-up

Wat een mooie acts hebben ze weten te strikken zeg! Mijn persoonlijke toppers zijn Caro Emerald en de Flinke Namen. Maar ook erg leuk is dat Di-rect zal gaan rocken op de Nach. Hier vind je de gehele line-up.

Voor het eerst dit jaar is er een housefeest in het Atrium van het stadhuis. Op het feest genaamd ‘Billy’s Royal Ball’ zal DJ Billy the Klit samen met onder andere Shermanology en Norman Soares ervoor zorgen dat dak eraf gaat in het Atrium.

Afgelopen twee jaar heb ik de Nach meegemaakt vanachter de bar. Erg leuk vorig jaar om op ’t Spui achter de tap te staan maar of ik het dit jaar weer ga doen betwijfel ik nog. Als bezoeker naar de Nach blijft natuurlijk ook erg leuk. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

, , , , , , , ,

One Response to DE NACH GAAT DOOR!!

  1. Raaphorst april 15, 2010 at 3:24 pm #

    Norman ken ik trouwens. Aardige vent. Ik ga misschien ff kijken.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag