Vooruitblik Parkpop 2010

JAAAAA! De line-up is nog maar deels bekendgemaakt en ik tel nu al de dagen af. Twee van mijn all-time favorites vertonen hun kunsten in onze stad achter de duinen. Niemand minder dan Snoop Dogg. Een van mijn rappende jeugdhelden komt gewoon eventjes naar Den Haag. Misschien spot ik hem ook nog wel bij mij om de hoek in de Cremers. Want ik kijk er misschien naar uit om hem te zien en hij kijkt er naar uit om het land met de legale groene plantjes weer te zien.

Justin Nozuka

Maar there is more! Hij heet Justin Nozuka. Ik zeg het je, voor het kippenvel moment moet je bij hem staan tijdens Parkpop 2010.

Via deze link vind je alle info die je nodig hebt. Doe net als mij en volg @parkpop op twitter dan hoef je niet elke dag vol verlangen naar de site om te kijken of er al nieuwe namen bij zijn! Uiteraard hou ik de laatste ontwikkelingen ook bij via Hofstijl.

, , ,

2 Responses to Vooruitblik Parkpop 2010

  1. karin r. april 21, 2010 at 9:24 pm #
  2. Raaphorst april 22, 2010 at 9:28 am #

    -ex actrice Juliette Lewis is ook van de partij zie ik.

    En volgens mij moet Parkpop achter Jamie Lidell aan. Graag!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag