De Parade: laat je verrassen…

Door al het oranjegedruis zou je het bijna vergeten, maar de Parade staat nog een paar dagen in het Haagse Westbroekpark. T/m zondag 11 juli (jaja dé dag…#wk2010) kun je erheen en daarna vertrekt de stoet richting Utrecht om vervolgens te eindigen Amsterdam.

De Parade gaat al lang niet meer alleen om de voorstellingen die je er kunt zien. Dat lijkt elk jaar meer bijzaak te worden. Als theaterliefhebber duik ik zelf altijd meerdere keren een theatertent in, maar veel mensen doen dat niet. Die betalen 7 euro entree om vervolgens lekker bij een van de eettentjes te gaan zitten. Of ’s avonds te genieten van de gratis live muziek. Want ‘waarom zou je 8 euro extra uitgeven om naar een voorstelling te gaan waarvan je van te voren niet weet of ‘ie leuk is?’, hoorde ik iemand afgelopen zondag zeggen.

Ja, waarom zou je dat risico nemen…waarom zou je jezelf laten verrassen met de kans dat het ook nog eens erg leuk/mooi/ontroerend etc. is? Waarom zou je 3 euro voor een glas wijn uitgeven als je niet zeker weet of deze wijn wel goed smaakt? Waarom koop je een maaltijd voor 10 euro zonder voor te mogen proeven? Zo kan ik nog wel even doorgaan. Gewoon doen mensen, dat maakt je leven een stuk interessanter!

Grijp nu je kans…het kan nog t/m zondag 11 juli in het mooie Westbroekpark in Den Haag. Meer info www.deparade.nl

, , ,

3 Responses to De Parade: laat je verrassen…

  1. karin r. juli 7, 2010 at 2:34 pm #

    ik ben één keer naar de parade geweest maar heb weinig met het theatergebeuren. vind t al snel kinderachtig of overdreven gedoe. moet wél zeggen dat de leuke tentjes en de sfeer goed doen! 🙂 ik ben er zaterdag denk ik!

  2. Mandy juli 7, 2010 at 3:10 pm #

    Leuk artikel! Inderdaad, laat je verrassen, doe ’s gek. Ik ben inderdaad ook een paar keer terechtgekomen bij vrij suffe amateurstukjes, maar ook bij een paar onverwachte pareltjes die ik niet had willen missen! Ik ga zeker nog even kijken.

  3. Marco Raaphorst juli 7, 2010 at 10:36 pm #

    Dat + 3 keer in de zweefmolen!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag