Jam de la Crème: grootste jamsessie van Nederland!


Aanstaande zaterdag 31 juli vindt de grootste jamsessie van Nederland plaats in strandtent Buiten in Scheveningen: Jam de la Crème! Meer dan 60 muzikanten, waaronder Seb van den Berg (Kraak en Smaak), Camiel Meiresonne (All Missing Pieces), Pat Smith (Splendid), Kit Carrera (The Deaf / Supranaturals), Eef van Breen, DJ DNA (o.a. Urban Dance Squad), Rob van de Wouw en Vince van Reeken (DI-RECT), zullen samen met dansers en dj’s onder leiding van Robert Pronk (Sabrina Starke) een zinderende live improvisatie op het Scheveningse strand teweeg brengen. Naast de jamsessie zijn er ook optredens van de Club van Rome ft. Yuri Honing, een try-out van RELAX en de Pop Up Animal Kids! Bekijk hier het mooie promofilmpje van deze jamsessie.

Tickets kun je aan de deur kopen of in de voorverkoop via www.jamdelacreme.nl, Free Record Shop en Van Leest.

One Response to Jam de la Crème: grootste jamsessie van Nederland!

  1. Heide juli 30, 2010 at 11:43 am #

    Nou ja! Ben ik dit weekend gewoon niet in Nederland! Pfff… dit was echt iets voor mij geweest… Have fun guys!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag