Opuh Kantoor en jij!

Wired.

We noemen het ‘Het Nieuwe Werken’ ‘Het Vrije Werken’ en ‘Co-Working’ en al deze oneliners betekenen maar één ding:

Vrij van tijd en plaats. Flexibel. Kennisoverdracht. Waar creativiteit net zo belangrijk is als werken en waar ruimte is voor groei. Voor plannen en ideetjes en het samenbrengen van mensen. Het hele concept werken verandert. Vroeger was werken iets dat moest. Je werkte van negen tot vijf en fietste of reed naar een vaste werklocatie. Misschien is werken nu meer ideeën uitwisselen, samenwerken en ontmoeten. Geen concurrentie maar verbinding. Jij bepaalt wanneer jij het beste productief kunt zijn en waar. De plek is flexibel. In die werkplek zijn verschillende mogelijkheden tot werken; in een hoekje rustig voor jezelf of in een grotere, open ruimte voor gezamelijke ontmoetingen omdat de ontmoeting kan versterken en projecten kunnen ontstaan en groeien.

In Den Haag is nog steeds geen échte bruisende werkplek waar creativiteit, cultuur én maatschappelijke belangen samenvloeien. Daar willen wij, Hans Zevenbergen, Marco Raaphorst en ik verandering in brengen. En met ons zijn er diverse projecten, zzp-ers en bedrijven die mee willen denken en helpen.

Meld je aan via deze site en doe actief mee! Wij vragen je input, je ideeën en suggesties te melden via de forums en discussiegroepen. Ben jij creatief, inventief, een organisatietalent, doener, dromer, betrokken? Sta jij open voor een bruisende en actieve netwerkplek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar creatieve projecten kunnen starten en groeien, waar veel lezingen en workshops gegeven kunnen worden waar kennisoverdracht plaatsvindt? Sta jij open voor een locatie to be waar een creatieve denktank ontstaat? In Den Haag? Meld je aan! En ben jij degene die ons kan koppelen aan hét ideale, bruisende pand waar veel tot stand kan komen? Meld je dan zéker aan! Doe mee, en zorg voor actie!

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag