REBOOT live summer session no.2 @ F.A.S.T.

Morgen presenteert F.A.S.T. numero 2 uit een serie van 3 zomeravonden in haar surfdorp met de band REBOOT LIVE. Een wisselend gezelschap van professionele muzikanten die alles van dubsteb tot funk, van triphop tot rock en van reggae tot drum ’n bass muzikaal aan elkaar koppelen.

Laten we hopen op mooi weer want dan kunnen we na een middag Poëzie aan de Waterkant ’s avonds door naar F.A.S.T. om de zon te zien zakken in de zee.

De sessie begint vroeg op de avond, vindt plaats op het terras van F.A.S.T. en gaat in verschillende sets door tot zonsondergang. Deze zonsondergang is overigens prachtig te zien vanaf het terras (mede door het uitzicht wordt F.A.S.T. ook wel het best bewaarde geheim van de Haagse kustlijn genoemd). Bij slecht weer wordt er binnen gespeeld. Entree is zoals altijd gratis en bezoekers kunnen naast drankjes, geïmproviseerde muziek en de zonsondergang ook genieten van de heerlijke F.A.S.T. daghap voor € 10,-.

Zie: http://www.fastthehague.com/content.php?mnu=5

, , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag