Herinnert U zich Deze Nog?

De titel van deze post was natuurlijk een Jingel uit de tijd van Radio Veronica, Caroline, Noordzee en wat al niet meer:
Herinnert u zich deze nog ? (mp3)

Het kopje kreeg ik kado toen Anton Corbijn met Deet en Frits HET NIEUWE HAAGSCHE LOGO onthulde. Ik was daar bij op een koude 1 november avond in 2006.

Hier zie je Anton links en Frits rechts met tussen hen in een andere stand-up comedian staan blauwbekken. Ik vond die foto toen technisch niet zo goed, maar terugkijkend vind ik de sfeer wel tekenend en is ie daarvoor wel bruikbaar.

Maar dat is niet de echte reden van deze post.

Zojuist hebben de luitjes van het Shoot Me Festival een mooie trailer gemaakt voor dat festival. En vooral nu “The American”, de tweede speelfilm van Anton volle zalen lijkt te trekken in de Verenigde Staten van Amerika, zal het feit dat Shoot Me Anton heeft weten te strikken voor een Q&A ook wel zorgen dat er wat publiek naar toe komt. Ik hoop in ieder geval bij die Q&A te zijn. Zijn er perskaarten Dieke?

(Ook op Absolutely The Hague! gepost) (jingle via Veronica Jingles)

, , , , , , , , ,

7 Responses to Herinnert U zich Deze Nog?

 1. Raaphorst september 22, 2010 at 8:09 am #

  Radiomomentje moet ik even opzoeken als ik terug ben van de Opuh Koffie. First things first 🙂

 2. HappyHotelier september 22, 2010 at 12:15 pm #

  Ik leg later nog wel uit waarom ik er niet was

 3. Raaphorst september 22, 2010 at 1:12 pm #

  Ok. Jingle nu bijgeplaatst 🙂

 4. HappyHotelier september 22, 2010 at 5:08 pm #

  Top dat is um!

 5. Interniek september 24, 2010 at 1:47 am #

Trackbacks/Pingbacks

 1. 2010 Shoot Me Film Festival Teaser | Absolutely The Hague! - september 22, 2010

  […] posted on Hofstijl in Dutch (there you can see the logo if you […]

 2. Ook Dat nog! | Hofstijl – de bijzondere kant van Den Haag - september 23, 2010

  […] ik het net over het nieuwe Haagsche Logo. Struin ik een beetje door Twitterland en beland ik bij ene @haagsezwerfhond die zo maar mijn ooi […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag