Zondag 31 oktober: gratis naar de Haagse musea!

Zondag 31 oktober bestaat de Haagse bank NIBC 65 jaar, een mijlpaal die NIBC viert door die dag gratis toegang tot twintig Haagse musea tijdens de ‘NIBC Open Museum Dag’ aan te bieden. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden en hebben geen entreebewijs nodig.

Musea die meedoen:

Of ik nog tips voor de Buitenhagenaar heb? Het Mauritshuis mocht je daar nog nooit geweest zijn. Ik ga er zelf waarschijnlijk met mijn gezinnetje ook even langs want het ligt mooi op de route naar het kindvriendelijke Museum voor Communicatie.

Zie ook NIBC Open Museum Dag | zondag 31 oktober 2010 | Den Haag

, , , , , ,

5 Responses to Zondag 31 oktober: gratis naar de Haagse musea!

 1. Maup oktober 30, 2010 at 6:25 pm #

  Ik ga morgen met Sytske (@CultureS) eens een kijkje nemen bij het Automuseum van Louwman. Ik heb nietveel met auto’s, geen rijbewijs, maar houd wel van design. Erg benieuwd.

 2. HappyHotelier oktober 30, 2010 at 11:00 pm #

  He das nou weer toevallig

  Spreek net vanavond iemand die gisteren bij het NIBC receptie feestje was in het Louwman…weinig verrasende receptehapjes…balluh en vlammuh…

  Maar eh.. ik vroeg het van de wwek al iemand. Maup… probeer es of ze in zijn voor een Tweet up…

 3. Pieter oktober 30, 2010 at 11:09 pm #

  Ik wil de redactie van Hofstijl bedanken voor deze actuele informatie. Ik had er nog niet aan gedacht en krijg gelijk een mooi overzicht van mogelijkheden. Ik denk dat het voor mij het museum beelden aan zee wordt. Ben daar al heen lang geleden voor het laatst geweest (en het was toen niet aangesloten bij de museumjaarkaart)

 4. madbello november 3, 2010 at 7:56 pm #

  Shit, shit, shit! Helemaal gemist 🙁

Trackbacks/Pingbacks

 1. NIBC Celebrates its 65th B day and lets you visit 20 The Hague Musea for Free on Oct 31, 2010! | Absolutely The Hague! - oktober 30, 2010

  […] source: Hofstijl […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag