Het broodje aap verhaal van het broodje ei met ui

Onze enige echte podcastkoning met lederen broek, lange wuivende zwarte haren en al reeds ver voor het DOS-tijdperk bekeerd tot de Apple-kerk heet Bob, maar laat zich ook wel aanroepen als Zebra404 en doet geheel exclusief voor Hofstijl uit de doeken dat het ‘broodje ei met ui’ eigenlijk een broodje aap verhaal is. Tussendoor komt Hofstijler Maup auditief voorbij om de ware afkomst van het vleesch van een broodje Filet Américain te verklappen.

U begrijpt het, we hebben weer een heerlijk potje luistervoer voor de gevoelige oortjes klaargezet:

, , , , ,

17 Responses to Het broodje aap verhaal van het broodje ei met ui

  1. Lies november 3, 2010 at 4:57 pm #

    Hahahahaha, stelletje flickâhs!!!!

  2. madbello november 3, 2010 at 8:01 pm #

    Tartaar, ei en ui. Bah! Maar wel lekker uitgesproken.

  3. Roel Wijnants november 4, 2010 at 12:17 am #

    Het verhaal is juist zoals het verteld wordt door Bob.
    Voor mezelf maak ik soms een broodje ei met ui aangemaakt met wat mayo ik vind het heerlijk .Ik ben dol op ui, gebakken of rauw.
    Ik eet wel meer vreemde cobi’s wat te denken van gestoomde makreel met suiker. zure haring met slagroom Gebakken uien met bruine suiker en wat ketjap mmmmmmmmmmmmmmm .

  4. madbello november 4, 2010 at 6:48 am #

    @Roel : Wat ben jij een vieze eter, brrrrrrr!!! Krijg kippenvel op mijn armen en de rillingen gaan over mijn rug, bah, bah, bah. Daar moet je vast een echte Hagenees zijn. 😉

  5. Shelly Zuiderduin november 4, 2010 at 4:18 pm #

    @Roel “Gebakken uien met bruine suiker en wat ketjap” en wat reepjes spek, ja da’s lekkor hoor.

  6. Raasveldt november 4, 2010 at 6:19 pm #

    Roel, als je bij de gebakken uitjes en bruine suiker (vervanger van goela djawa) plus de ketjap wat stukjes gebakken varkensvlees doet, en dat een tijdje laat intrekken dan krijg je een eenvoudige babi ketjap.

  7. Roel Wijnants november 4, 2010 at 9:15 pm #

    @shelly @paul
    Ja ja die variaties zijn bekend en worden weleens gebruikt, En na afloop
    vanille ijs aangemaakt met een theelepel oploskoffie, lekkerder koffie-mokkaijs is er niet :-))

  8. Maup november 4, 2010 at 9:24 pm #

    Ik zeg Filet Africain!

  9. HappyHotelier november 5, 2010 at 10:37 am #

    Hij ken nog geneens tagtaag uitsprekah

  10. Zebra404 november 6, 2010 at 1:00 pm #

    Ik heb overigens in het geheel geen zwart haar…

  11. Raaphorst november 6, 2010 at 1:16 pm #

    @Zebra: oh, excuses, komt wellicht door de reflectie van je broek

  12. Maup november 6, 2010 at 1:21 pm #

    @HappyHotelier Maar je zegt ook helegaar geen tagtaag in het Haags, zo spreekt alleen een buitenhagenees het uit. Het is tahtaah. Niet iedere r is als een g.
    Het is ook mahrt en geen magt (markt dus).
    Da’s eg waah hoah.

  13. Roel Wijnants november 10, 2010 at 11:52 am #

    @ maup
    In plat Haags is het magt of Marrûhkt in gewoon Haags is het mahrt
    zie
    http://www.mijnwoordenboek.nl/regio/Haags.
    Als Haagse Harry het over marht heeft is hij op kugsus abn geweest:-)

  14. marwil december 14, 2010 at 11:15 pm #

    Wat maken jullie je nu druk over dat broâdje,

    Neim gewoân ’n broâdje groene haring met slagroâm bè duh haringkoning op ut rèswèkseplèn!

  15. Maup december 14, 2010 at 11:21 pm #

    Marwil snapput!

  16. Maup december 14, 2010 at 11:25 pm #

    @Roel Daar hep ik een hagdt ei in, r voor t klinkt niet als g.

    Maja, de tijms dee ar uhtjeenging.

  17. Roel Wijnants december 15, 2010 at 12:35 am #

    Ik heb last van mu hagt
    of wat is dat broot hagt
    hagteluk gefeiliteâhd

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag