Bijeenkomst 7 Days of Inspiration Den Haag

Het heeft even geduurd, maar de volgende 7di070 bijeenkomst is een feit! Er is een nieuw coördinatieteam met frisse zin aan de slag gegaan! De nieuwe bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdagavond 23 november om 20:00 uur. Wederom is het Carlton Ambassador (Sophialaan 2) zo gastvrij om ons te ontvangen.

We gaan deze avond gebruiken om bij te praten, te brainstormen, te doen, te vragen en plannen te maken. We gaan inventariseren welke initiatieven er op dit moment zijn. Wat deze initiatieven kunnen gebruiken en wie daar graag aan zou willen bijdragen. Ook is er ruimte voor nieuwe initiatieven en natuurlijk voor nieuwe enthousiastelingen die zich in het 7di-avontuur willen storten. Verder geven we jullie een update van de landelijke plannen.

Het is vrije inloop, maar om het Carlton en ons een beetje een idee te geven hoeveel mensen we kunnen verwachten, mail ons even op 7di070@gmail.com. Vermeld dan ook of je een initiatief hebt of dat je graag bij een initiatief zou willen aanhaken.

We hopen dat je er op deze inspirerende avond bij bent! Tot dan!

, ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag