Den Haag schreeuwt om cultuur: Ik wil Kultuâââh!!!

Aanstaande zaterdag zal Den Haag zijn gezamenlijke huiGies gaan verharden om Ruttuh, de wij-houden-onze-duistere-kamerleden-onze-onfrisse-handjes-boven-het-hoofd Wildahs en co. en de gristenlijke kop-in-het-zand-stekers van het CDA keihard tot een halt te roepen.

Het rechtse kabinet is niet in staat om kunst en cultuur op waarde in te schatten. Een kwestie van acute blindheid. Zij kijken liever naar inhoudsloze televisie waarbij om de 5 minuten een debiele reclame ons gek moet maken dat we de kutsnoepjes van Haribo moeten nassen. Het kabinet van de handel. Alles wat geen winstoogmerk heeft, zuigt. Aan je medemens moet je verdienen, tenzij het je vrinden zijn, want je vrinden die hou je natuurlijk de handjes boven het hoofd.

We zullen ze ff wakker schudden aanstaande zaterdag 20 november! Het volk is aan de macht! En het volk gaat zich massaal verzetten! Vanaf een uur of 22.30 uur is het Theater aan het Spui vrij toegankelijk. Om 23:59 uur zal daar een trompettist de ‘The Last Post’ aanheffen. Een schreeuw om cultuur. Uit pure noodzaak! Wij willen cultuur. Wij zijn cultuur. SAMEN!

LET OP! Sites zoals het AD geven onjuist aan dat de actie op het Plein gevoerd wordt. Dat klopt dus pertinent NIET! Theater aan het Spui is de place to be!

(www.nederlandschreeuwtomcultuur.nl / Marnix bedankt!)

, , , , ,

7 Responses to Den Haag schreeuwt om cultuur: Ik wil Kultuâââh!!!

 1. karin r. november 18, 2010 at 9:01 am #

  ‘Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!’

  ik oefen alvast.

 2. Raaphorst november 18, 2010 at 9:01 am #

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

 3. Pieter november 18, 2010 at 9:50 am #

  Ik zeg, DOEN

 4. Raaphorst november 18, 2010 at 10:07 am #

  de retweet teller van Twitter is van slag omdat de url gewijzigd is. techniek. dat u het weet.

 5. Raaphorst november 19, 2010 at 9:25 pm #

  tellertje is inmiddels weer bijgetrokken zie ik. mooi hoor 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ik wil Kultuâââh!!! | Melodiefabriek - november 18, 2010

  […] Voor mijn Haagse blog Hofstijl heb ik een essentiële oproep geplaatst om aanstaande zaterdag massaal naar Theater aan het Spui in Den Haag te komen. Lees het HIERRR! […]

 2. Stichting Offline070 | Blog | Wij willen Kultuâââh!!! - november 18, 2010

  […] Op mijn Haagse blog Hofstijl heb ik een essentiële oproep geplaatst om aanstaande zaterdag massaal naar Theater aan het Spui in Den Haag te komen in verband met de culturele kaalplukkerij door ons onfrisse kabinet. Lees het HIERRR! […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag