Anna’s Wijsje

Anna's wijsje

23 december, Anna Paulownaplein – 18:00 – 23:00.

Haagse bands, Haagse kunstenaars op en rond een mooi Haags plein. Het Anna Paulownaplein is 23 december het decor voor een avond vol warmte en plezier. Warm je op rond de vuurkorven met een drankje in je hand en schrijf je in voor de routes naar karakteristieke plekken in de wijk. Laat je verrassen door de intieme concerten en kunst op deze bijzondere locaties.

Anna’s Wijsje; een festival als warmtebron. Tijdens de koude winterse dagen in december organiseren wij een festival dat mensen bij elkaar brengt. Het festival wordt opgezet als vuurkorf. Het begint met kleine vonkjes en breidt zich uit tot een warme activiteit met een zachte gloed, waarna het verder smeult in de gedachten van de bezoekers. Een evenement dat de inwoners van het Zeeheldenkwartier, het Mesdagkwartier en all andere Hagenaars en badgasten op spontane wijze zal verrassen met muziek en kunst op bijzondere locaties.

Het Anna Paulownaplein fungeert als centrale plek tijdens Anna’s Wijsje. Hier kunnen de bezoekers zich van de kou ontdoen bij de vuurkorven, met warme dranken en spontane muzikale uitspattingen. Daarnaast zijn de terrassen van het Anna Paulownaplein vertrekpunt voor routes door de buurt. Deze routes staan in het teken van muziek, kunst en cultuur. Tijdens de ontdekkingstocht langs bijzondere plekken in de buurt vindt er op iedere locatie een verrassend optreden plaats van gerenommeerde artiesten en/of kunstenaars.

Artiesten oa.:
Melle de Boer (John Dear Mowing Club)
Dyzack
Patrick Schmitz (Splendid)
Sue the Night

Kunstenaars o.a.:
Riëlle Beekmans

Tickets (á €8.-) en meer informatie verkrijgbaar op de volgende locaties:
Grand Petit Café ROOM
Wicked Wines
– Blooming

Volg Anna’s Wijsje op Twitter en FaceBook.

, , , , , , , ,

2 Responses to Anna’s Wijsje

  1. Bas van den Berg december 22, 2010 at 6:12 pm #

    Line up is compleet; kijk op http://www.annaswijsje.nl!

  2. Maup december 23, 2010 at 3:24 pm #

    Leuk. Ik denk dat ik vanavond even langs kom met de kinderen.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag