Oh oh, wat een sneeuw

De reis naar het altijd gezellige Kirchberg laat nog even op zich wachten. Maar voor sneeuw hoef je tijdens deze kerst niet in Tirol te zijn. Daar hebben we nu ook achteâh duh duinen meer dan genoeg van. Dus krijgen de meest besproken Hagenezen van dit jaar nu alvast een voorproefje van wat hen in de wintereditie van Oh Oh Cherso te wachten staat.

Kabouter Bibi, Elize, Barbie, Little Princess, Matsoe Matsoe, Jokertje, Sterretje en Sniper vertrekken eind januari richting Tirol.

Volgens de Hagenezen zelf is Barbie Samantha de eerste van het spul die met een gipsvlucht via Rotterdam Airport weer richting Duindorp zal terugkeren.
Maar natuurlijk is het skiën een triviale bijzaak tijdens dit tripje, alles zal draaien om de après-ski. Naast het achttal zullen de hoofdrollen vooral zijn weggelegd voor flinke hoeveelheden Jägermeister en mixjes warme chocomel met Malibu.

Oh Oh Tirol zal in het voorjaar van 2011 worden uitgezonden op RTL5.

Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben. En een fijne groen-gele keâhrst.

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag