Hagduh Kerrun


Vaak ben ik druk, maar afgelopen woensdag mocht ik even op bezoek bij de Opuh Koffie. Een van de laatste malen in De Overkant. Zat ik gelijk zowaar op de eerste rij tegenover de Hagduh Kerrun van Opuh Koffie. Van Links naar rechts @Bom, @Bob en @Raap.

Geeft een goed inzicht hoe @Raap zijn interviews maakt. Niks besmuikt. Mooie pluizige muis over het mooie nieuwe hebbedingetje. @Bob kan er niet van afblijven. @Raap kan omgevingsgeluid er mooi mee uit filteren. Ik niet. Ik ben maar een newbie met dit cameraatje. Ik kan nog niet eens een videootje editen vandaar dat ut wat te lang is. Je moet overigens niet denken dat @Raap stiekem under cover zijn interviews af neemt. Wel nee: gewoon een hele stereo toeter op zijn hoofd.

Was weer heel erg gezellig deze opuh koffie. Dat hoor je wel aan het kabaal dat de opuh koffie tafel genereert. Bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer!

PS de opname van @Raap staat hier

PPS weet u wat een Laaien King is?

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. En zo werk ik dus | Marco Raaphorst - mei 4, 2011

    Gesprekkie tussen de Nachburgemeester, […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag