#waarindenhaag97

Waarindenhaag97.jpgTelefoontje van uw lievelingswethouder. Helemaal in paniek. Wat is er aan de hand? De raadplaat #waarindenhaag97 wordt telkenmale verkeerd geraden. Alle hofjes zijn inmiddels de revue gepasseerd. Geen poortje op Google Maps is onvermeld gebleven. Tóch weet niemand de oplossing.

Weet u het wel? Uw oplossing hieronder in de reacteurpanelen (dixit @MauritsJF), of per ommegaande DM richting Wethouder. Vanmiddag horen wie er ditmaal met ‘m op eigen kosten tomeloos dronken mag worden.

Update 21-4: De Wethouder belde net. Druk. Geen tijd. Iets met een begrotingstekort. Kortom, hij moet ook wel eens werken. Hij laat weten dat de oplossing, zoals inderdaad al door meerdere deelnemers geraden, de Lange Beestenmarkt is. Hij ziet af van gratis bier. Weer vanwege dat werk. U heeft dus vanavond vrij!

, ,

5 Responses to #waarindenhaag97

 1. Martin Wörsdörfer april 20, 2011 at 1:20 pm #

  Amsterdamse veerkade?

 2. Akbar april 20, 2011 at 3:46 pm #

  Hert Hofje van Wouw aan de Lange Beestenmarkt….

  • gerard stolk april 20, 2011 at 4:59 pm #

   idd het hofje van Wouw aan de lange beestenmarkt kan niet missen

 3. Frans april 20, 2011 at 5:02 pm #

  Wat Akbar schrijft klopt als een bus.
  Je kunt er tegenwoordig een kamer huren.
  Met name bruidspaartjes brengen hier soms hun eerste huwelijksnacht door,
  zo vertelde mij mevrouw Camerlingh Onnes

 4. Roel Wijnants april 21, 2011 at 8:10 am #

  Wouwwwww wat een makkie 🙂

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag