Vanavond Livebloggen vanuit backstage LILF!

Hofstijl is aan het groeien. Qua bezoekersaantallen, qua content, qua vrienden (community) en qua ingangen. Vanavond zit Hofstijl in de persbank bij de Dr. Anton Philipszaal met laptop en kriebelende vingers om live verslag te doen over Life I Live!

Hofstijl kan vanavond vanaf 19.00 niet alleen tikken op het computertje maar ook backstage en interviews afnemen, veel video- en fotomateriaal aanslepen en live twitteren zodat thuisblijvers in ieder geval een beetje het gevoel van de avond en de nacht meekrijgen.

Het gaat vandaag niet alleen om het feest bij The Royal Wedding, maar om oranje boven, oranje beter en flink muziek maken en knallen! Ik wens jullie allemaal een hele gezellige feestavond toe en wil je Hofstijl volgen, wordt vriend, klik de twitters aan of wordt facebookmaat!

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Life I Live – wie wat waar | Hofstijl - de bijzondere kant van Den Haag - april 29, 2011

    […] april 29, 2011Vanavond om 19:00 is het zo ver, de eerste aflevering van Live I Life breekt aan en Hofstijl doet live verslag! @Raaphorst, @metkcom, @Subscript, @1espresso en @Judithellen en vele anderen zijn van de partij.In […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag