Karel Kanits op Puur Gelul (het gewraakte stuk)

Er is veel ophef ontstaan over het optreden van Karel Kanits op Puur Gelul 5 mei jongstleden. Daarom post ik nu een langer stuk audio waarin het gewraakte stuk over de ‘de geblondeerde Führer’ voorbijkomt. Hebbie ff meer context.

Dat half Limboland op hun priesterpikkie getrapt is, daar zou ik me nog iets bij kunnen voorstellen, maar dit? Ik voel ‘m niet.

P.S. Dit maakte ik ooit voor de Priesterpartij. Want elke club verdient zijn eigen partij. Natuurlijk. Snappen wij ook wel.

, , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Genocide biedt inspiratie aan politici | Hofstijl - de bijzondere kant van Den Haag - mei 10, 2011

    […] blonde führer zal ik Geert Wilders niet noemen, dat laat ik aan Haagse schrijver Karel Kanits over. Ook vergelijkingen van de PVV met de NSB zijn aan mij niet besteed. Overigens niet omdat het […]

  2. Karel Kanits bedreigd | Hofstijl - de bijzondere kant van Den Haag - mei 19, 2011

    […] Kanits, die op het bevrijdingsfestival in Den Haag Geert Wilders een blonde Führer noemde, werd na zijn uitlatingen en de reacties van de PVV daarop, bedreigd. Dat staat in een kort […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag