Foto van Piek

Vanaf deze week zal er wekelijks een sfeerbeeld op Hofstijl verschijnen van Annemieke Kock, a.k.a Piek. In 1993, na de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag werd Piek de eerste vaste assistent bij haar ex stagegever, Erwin Olaf. Vanaf 1998 vond ze het tijd om ook aan haar eigen carrière als fotograaf te werken.
Ze maakte onder andere de foto’s voor de eerste cd’s van Acda en de Munnik. Ze fotografeerde voor het Volkskrant Magazine, Nieuwe Revu, NRC M, sQueeze en vele andere tijdschriften. Vanaf 2001 maakt ze theateraffiches voor diverse producenten.
Sinds 2003 werkt Piek ook in opdracht van reclamebureaus. Fotografie voor campagnes voor oa de Belastingdienst, UWV, Bike Totaal, de Zorg, Citybox, PGGM, de Raad voor de Kinderbescherming.

Deze week:

Afgelopen zaterdag werden 2 boksers van de Haagse Directe Nederlands Kampioen in hun gewichtsklasse: Erdinç Cetin (75kg) versloeg James Delano uit Delfszijl. Johan Visscher (91 kg) won van Tom Cohen uit Almere. Het waren zware, uitputtende gevechten en deze heren hebben hun kampioenschap meer dan verdiend. Geweldige prestaties waar Den Haag heel erg trots op moet zijn.

(Foto’s van Piek.)

, , , , ,

One Response to Foto van Piek

  1. Raaphorst mei 13, 2011 at 12:04 pm #

    Te gek dit! Wat een topfoto’s. Verstild documentair.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag