Karel Kanits bedreigd

Karel Kanits

Karel Kanits, die op het bevrijdingsfestival in Den Haag Geert Wilders een blonde Führer noemde, werd na zijn uitlatingen en de reacties van de PVV daarop, bedreigd. Dat staat in een kort interview op DePers.nl.

“Er waren mailtjes, reacties en columns die die tendens hadden. Dat ik aan het gas moest enzo. […] Ik neem het maar voor kennisgeving aan. Met een aangifte maak je het alleen maar groter. Ik ben niet bang uitgevallen. De soep wordt niet zo heet gegeten.”

De PVV, bij monde van Richard de Mos, eiste na diens uitlatingen dat Kanits zijn gage voor het optreden zou terugbetalen, en samen met hem op de trein zou stappen richting Auschwitz om daar het debat aan te gaan over het gebruik van stijlmiddelen die refereren aan de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard heeft Karel dat geweigerd.

Aanstaande zondag is er weer een Puur Gelul, met onder andere Hugo Borst, Nico Dijkshoorn, Boozy én wederom Karel Kanits. Vooruitkijkend hierop verschijnt op deze site morgen een interview met Boozy en Kanits.

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag