Het is Open Bedrijvendag, loop de BINK36 audiotour!

In opdracht van Vestia heb ik voor het über hippe BINK36, het bedrijfsverzamelgebouw voor creatieve bedrijven, een audiotour gemaakt. Vandaag zal de tour voor het eerst door het publiek gelopen worden i.k.v. Open Bedrijvendag.

Download de tour via deze link (zip) (zip bestaat uit acht MP3 tracks + een plattegrond voor de audiotour in PDF formaat). En kom naar BINK36 om deze trip ‘in het echie’ te ervaren! Heb je geen mp3speler? Geen probleem, je kunt een van de 10 mp3spelers met mijn 8 tracks erop gewoon ter plaatse lenen!

P.S. de voice-over werd gedaan door Hofstijler Heide!

, , , , , , , ,

2 Responses to Het is Open Bedrijvendag, loop de BINK36 audiotour!

  1. Maup mei 21, 2011 at 1:19 pm #

    Fantastische audiotours. Ik hoop dat de OpenBedrijvenDag een groot succes is. Vast wel.

  2. karin r. mei 21, 2011 at 6:27 pm #

    ik heb ‘m vanochtend gelopen en was zeer de moeite waard!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag