Heeft Den Haag een seriële autopyromaan?

autofik

Gisteravond zijn in de wijk Bouwlust wederom twee auto’s in vlammen opgegaan. Vorige maand was het in deze wijk ook al twee keer raak. Heeft Den Haag, net als Vught, nu zijn eigen seriële autopyromaan? Of is hier sprake van vier op zichzelf staande incidenten en is er niets aan de hand?

Fotocredit

, ,

One Response to Heeft Den Haag een seriële autopyromaan?

  1. Meldpunt Zangvogeloverlast mei 26, 2011 at 4:34 pm #

    Daar heeft Haagsallerlei.nl volgens mij vaker over gerapporteerd, dus….
    Het kan natuurlijk brandstichting zijn door kansarme randgroepjongeren, die op deze wijze hun expliciete rancunegevoelens over hun mede door het kabinetsbeleid veroorzaakte achterstandssituatie uiten als een soort verzet tegen het burgerlijke establishment, dat zich i.t.t. hun wél een auto kan veroorloven.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag