Nieuwe Maan festival 2011 ëxposeert creatief Den Haag

Nieuwe Maan festival 2011, Den HaagHet Nieuwe Maan festival biedt vanaf morgen alweer voor de 10e keer een podium aan mensen die misschien geen kunst achtergrond hebben maar wel bezig zijn met beeldende kunst. Dan kom je niet zo gemakkelijk een galerie in en daarom probeert het Nieuwe Maan festival in cafe Cremers en club 330live deze kunstenaars een maand lang een plek om deze kunst te exposeren.

Niet alleen beeldende kunst zal aan de muur te zien zijn, ook worden er films vertoond, muziek uitgevoerd, zullen er performances te zien zijn, is er fashion en andersoortige kunst. Voor het hele programma komende maand, zie hierrr.

Met de curator Zoe Reddy had ik vanmiddag een kort gesprek:

interview Zoe Reddy nav Nieuwe Maan festival 2011 (mp3)

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag