Sierkan's Roomijs is niet te overtreffen, of toch?

advertentie Sierkan's Roomijs

Adverteren, omdat het met sier kan

Adverteren is zelfs als je product kwalitatief hoog aangeschreven staat noodzakelijk. Dat wisten ze bij ‘s-Gravenhaagsche Melkinrichting ‘De Sierkan’ ook al. Als merk bestaat De Sierkan al lang niet meer, maar de advertenties blijven. Je ziet ze in Den Haag nog wel eens als gevelreclame. Ze hadden ook heerlijk roomijs zoals uit deze plaat blijkt. Allemaal verleden tijd want dat lekkers is nu weggesmolten met de tijd.

Wat nog wel kan is zelf adverteren op Hofstijl, digitale gevelreclame als het ware. Hiero dus, of eigenlijk daaro, in de rechterkolom zodat je ad’ de hele tijd onwijs goed in beeld is qua wervingsactie.
Lees er hier alles en meer over.

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag