Release feestje Splendid – Hofstijl geeft 2 gratis kaarten weg!

splendid

Voor de release van het nieuwe album “Connect Back To The Stars” kiest de Haagse formatie Splendid voor de langste dag van het jaar en begin van de zomer: dinsdag 21 juni. Het album wordt die dag gepresenteerd in de Sugar Factory in Amsterdam. Op vrijdag 24 juni wordt dat extra gevierd met een groot feest in Den Haag in de BINK VIJF HOOG, de ruimte waar ook de videoclip voor de single “Again” is opgenomen. We geven 2×2 vrijkaarten weg voor 24 juni!

Splendid tekende eind vorig jaar bij platenmaatschappij PIAS en is sindsdien druk bezig geweest met het nieuwe album. De band heeft hiervoor producent Robin Veldman van het succesvolle debuutalbum van Caro Emerald aan het werk gezet. Op het prestigieuze Noorderslag 2011 gaf Splendid al een preview van de nieuwe zonnige nummers en 3FM heeft de band inmiddels geselecteerd als ‘Serious Talent’. Nu is het moment aangebroken om “Connect Back To TheStars” officieel uit te brengen.

BINK VIJF HOOG, Den Haag:
Aanvang: 21:00
Tickets: €9,95
Koop direct kaarten via deze link!
(Kaartverkoop ook bij Primera)

De eerste 2 reageerders op Hofstijl krijgen 2 vrijkaarten!

Meer over Splendid: www.splendidmusic.nl

, , , , ,

One Response to Release feestje Splendid – Hofstijl geeft 2 gratis kaarten weg!

  1. Sanne juni 11, 2011 at 12:02 am #

    Splendid is echt super!!! Heerlijke nummers waarbij je helemaal zin krijgt in de zomer!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag