Schommelen over de Hofvijver?

Het internet *zucht*. Prachtige initiatieven nemen daar een vogelvlucht. Vandaag zag ik een video (onderaan de post) van een project waarbij overal in LA schommels werden opgehangen. Te gek concept. Iedereen houdt van schommelen en al helemaal op onverwachte plekken. Dit is gestart in Bolivia (video) en vervolgens geland in San Francisco (video) en nu dus LA. Blijheid aan twee touwen!

Het project is in LA gefinancierd door The Awesome Foundation. Een community waarbij awesome ideeën met geld support worden. Iedereen kan op basis van locatie (bijvoorbeeld een stad) of een bepaald thema (bijvoorbeeld journalistiek) een chapter beginnen. Dit chapter bestaat uit 10 trustees die iedere maand 100 dollar storten en elke maand bijeenkomen om die 1000 dollar aan een ingezonden project te geven. Het is ook echt geven want ze hoeven er helemaal niks voor terug. Als ze maar voldoen aan de voorwaarde: “They spark an instant of joy and delight and inspire a long-term hope for a more awesome future.

Ik heb wel zin om te schommelen over de Hofvijver. Wie start er Chapter Awesome Den Haag?

2 Responses to Schommelen over de Hofvijver?

  1. Raaphorst juli 3, 2011 at 10:00 pm #

    Ja enorm! Ik doe mee!

  2. HappyHotelier juli 8, 2011 at 1:07 am #

    We zouden ook kunnen gaan wippen.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag