Altijd langs de bomen blijven fietsen

Mijn buurman. Nou ja buurman? Hij woont in een flat hier tegenover. De man heeft altijd een gezonde dosis vet in het haar zodat het prima aan de zijkanten van zijn hoofd blijft vastplakken. Bovenop groeit er niets meer. Samen met mijn bovenbuurman staat ‘ie gebogen over een fiets die op zijn kop staat. Waarschijnlijk een kwestie van een lekke band.

Ik passeer de heren met mijn fiets. “Altijd langs de bomen blijven fietsen, dan is het goed, zei m’n vader altijd”. “Er nooit tegenaan fietsen”. Zegt de overbuurman.

Mijn vriendin kijkt me droogjes aan. “Flauw”. Ach, vrouwen hebben ook weinig verstand van fietsen.

, , ,

3 Responses to Altijd langs de bomen blijven fietsen

  1. Akbar Simonse juli 8, 2011 at 7:20 pm #

    De humor ligt op straat, rij er vooral niet met een bocht omheen!

  2. karin r. juli 8, 2011 at 9:22 pm #

    flauw!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag