Groeten uit Segbroek

Groeten uit Segbroek
Van zo’n prentbriefkaart krijg ik dat typisch Haagse vakantiegevoel; dat je niet weg wilt maar wilt blijven om de mooiste dagen van het jaar aan ons eigen strand te beleven, of in een van onze mooie parken. Gewoon in de eigen wijk bijven en niet de wijk nemen, dat gevoel.

 

, , , , ,

3 Responses to Groeten uit Segbroek

 1. gerard stolk juli 11, 2011 at 10:15 pm #

  vind ik mooi!!!

 2. Radio De Kockstraat juli 12, 2011 at 6:38 pm #

  Niet de wijk nemen …
  En dan de melancholie van het achterblijven: die felle zon op baksteen, dat plotseling piepen van een schuifraam, de geur van aangebrande melkpan. En het vooruitzicht van weer samen voetballen in het straatje met de pakhuisdeuren (`Ik ben Liverpool!`).
  Heerlijke herrillingen …

  • Maup juli 12, 2011 at 9:31 pm #

   ‘herrillingen’ 😉

   Den Haag, het Neerlands Liverpool aan de Noordzee.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag