Haagse strandtent beste van Nederland in 2011

Sommige ontdekkingen wil je voor jezelf houden, maar deze ligt al op het strand straat. Strandtent De Staat aan het Zuiderstrand 4 in Den Haag is de beste strandtent van Nederland, volgens de Nieuwe Revu. Het weekblad noemt de Haagse strandenclave ‘een nog onontdekt strandparadijs’. Revu noemt de bediening goed, de aankleding origineel en de menukaart ‘ouderwets verrassend’.

Whoosah in Scheveningen is gekozen tot nummer twee op de lijst met 15 beste strandtenten van Nederland.

,

3 Responses to Haagse strandtent beste van Nederland in 2011

 1. Raasveldt juli 19, 2011 at 12:10 am #

  Ik heb er nu 2 keer gegeten. De eerste keer een ongelofelijk lekkere dagschotel (kalfsrollade met een paprika saus en tagliatelle). Toen we de tweede keer kwamen hadden ze een stroomstoring waardoor de keuken alleen koude gerechten kon serveren, maar die waren ook prima. Men gaat er prat op alleen biologisch vlees te serveren.
  De bediening is zeer vriendelijk en efficient. De prijzen zijn redelijk. De huiswijn is goed. Deze tent is echt een aanrader.
  In de NRC werd De Staat genoemd als een van de vijf beste strandtenten langs de Noordzeekust.

 2. Roel Wijnants juli 19, 2011 at 1:06 am #

  Den Haag heeft het :-))

 3. Jacob Cats juli 19, 2011 at 6:58 pm #

  In het AD van zaterdag 25 juni (katern weekend) stond over Restaurant De Staat een juichende bespreking van de Dames Reiziger (‘Een eigenzinige enclave bij strandslag 10?).

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag