Gemeente wil subsidie Royal Beach Concert terug

royal beach

foto: mararie / creative commons BY-SA

Diverse bronnen wijzen ons erop dat de Gemeente Den Haag haar subsidie terug wil vorderen van de organisatie van het Royal Beach Concert. Zij hebben een subsidie van 75.000 euro ontvangen maar het lijkt er zeer sterk op dat het concert dit jaar helemaal niet doorgaat. Logisch dus dat de Gemeente haarons geld terug wil hebben!

Het gaat niet goed met Royal Beach Concert-organisator Bob Reiche. Meerdere bedrijven hebben beslag laten leggen op de banktegoeden van zijn BV’s. In een enkel geval is zijn faillissement aangevraagd. Zo lezen wij bij onze copy-and-paste-broedahs van RTV West.

Ook had al eerder de Consumentenbond een kortgeding aangespannen tegen Bob Reiche omdat mensen die al een kaartje hadden gekocht hun geld niet terugkregen.

Ben benieuwd naar het antwoord van Bob Reiche. In het kader van wederhoor kan hij hieronder reaguren. En dat kun jij ook. Heerlijk helder communicerend Hofstijl, niet waar?

, , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. TodaysArt is op zoek naar oud vinyl voor racebaan | Hofstijl - de bijzondere kant van Den Haag - augustus 4, 2011

    […] de zevende editie, die van 23 en 24 september dit jaar zal plaatsvinden en omdat het niet het verdachte woordje Royal in de naam heeft ook echt zal doorgaan, zal de Australische kunstenaar Lucas Abela onder de noemer […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag