Den Haag's finest festival TodaysArt valt België binnen.

TodaysArt, het festival waar technologie, kunst en muziek samenkomt, zet haar thema van 2009  “Conflict” om in daden en valt onze zuiderburen binnen. Het festival dat in Den Haag het weekend van 23 en 24 september plaats vindt, verwent de zintuigen van de Belgen een weekend later (29 september t/m 1 oktober) in Brussel. Nice!

De stichting The Generator, verantwoordelijk voor de Haagse editie, zal voor de Brusselse editie samenwerken met het Belgische Cimatics. De Brusselse editie zal ook bestaan uit een middag – en avondprogramma en zullen er artiesten te zien zijn op diverse locatie in de stad. De stad is het podium! Van het programma/de line-up is nu nog niks bekend.

De Belgen zal het deze week midden in 10 Days Off vast nog ontgaan zijn, maar als ze ontnuchteren beseffen ze ongetwijfeld dat ze een Haagse parel hebben binnengehaald. Gelukkig hebben wij nog een streepje voor op ze want wij kunnen met de TA sessions vaker dan 1 keer per jaar. TA session 3 met o.a. Haagse “dubstep” glorie 2562, is op 7 september.

Volledig persbericht.

, , , , , ,

2 Responses to Den Haag's finest festival TodaysArt valt België binnen.

  1. Radio De Kockstraat juli 20, 2011 at 9:07 pm #

    Ik heb net in dat weekeind verlof voor naar Berrlijn. Maar dit is en aardig, beter te bereizen alternatief. Hm. Als ik ga, laat ik je weten hoe ´t was!

    • Bas Gezelle juli 20, 2011 at 9:30 pm #

      Ja tof. Misschien ga ik zelf ook wel en koppel ik er een lang weekendje Brussel aan vast.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag