Dagje strand!

‘Op de wegen naar de kust zijn dinsdag in de loop van de ochtend files ontstaan door badgasten die een dagje strand willen pikken. Dat meldde een woordvoerder van de verkeersdienst van de ANWB. Door het mooie weer stond er rond het middaguur in totaal 60 kilometer aan files.
Het is vooral druk in Noord-Holland in de richting van Zandvoort en Bloemendaal en naar de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland. Uitschieter is een file van 17 kilometer op de A58 tussen Bergen op Zoom en Yerseke.’ Bron ANP.

Na weken herfst; onstuimig weer met veel regen schijnt sinds gisteren eindelijk weer het zonnetje. Meteen gaan alle zzp-ers hun agenda’s herzien, worden de kids uit hun bed getrokken en pakken we met z’n allen de auto naar het strand. Je zult maar eens vandaag een stranddagje missen en morgen weer onder je deken moeten kruipen. Het zal ons niet, ik herhaal, niet gebeuren!

Neemt u wel een zonnebrandcrème mee en voldoende water?

[Foto gemaakt door Karin Ramaker.]

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag