TodaysArt is op zoek naar oud vinyl voor racebaan

todaysart-racebaan

TodaysArt heeft altijd van die lekkere dwarse plannen die vaak keihard tegen die aalgladde muurtjes van het conservatisme aanschuren. Zo ook dit jaar. Tijdens de zevende editie, die van 23 en 24 september dit jaar zal plaatsvinden en omdat het niet het verdachte woordje Royal in de naam heeft ook echt zal doorgaan, zal de Australische kunstenaar Lucas Abela onder de noemer Vinyl Rally een bijzondere geluidsinstallatie bouwen.

In deze bijzondere installatie kan je je straks uitleven in een op afstand bestuurbare raceauto op een racebaan die bestaat uit een grote verzameling oud vinyl. Jouw raceauto racet via een naald aan de onderkant over duizenden platen. Terwijl je racet produceert jouw auto dus geluid dat afkomstig is van de platen!

Voor deze racebaan zijn duizenden platen nodig en daarom is de organisatie van TodaysArt op zoek naar jouw oude platen! Heb je dat thuis staan en kan je er wat van missen (Volendam’s spul, Alle 13 Kut, Ronnie Tober, alles van Vadah ‘kunnen jullie door een waterkraan? ja wij kunnen door een waterkraan’ Abraham, Dennie ‘wij zijn 2 vriendjes, jij en ik’ Christian etc.) drop ze dan in de brievenbus van het TodaysArt kantoor in de Weimarstraat 1E!

, , , , , ,

2 Responses to TodaysArt is op zoek naar oud vinyl voor racebaan

  1. coenst augustus 5, 2011 at 11:41 am #

    Briljant concept. Heb helaas geen vinyl meer in huis!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Met je autootje over oude vinylplaten rossen | Hofstijl - de bijzondere kant van Den Haag - september 28, 2011

    […] ook de eerdere oproep die we deden om oud vinyl te verzamelen voor deze […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag