De man die al 45 jaar naar vliegtuigen kijkt

vliegtuigen-kijken

foto: Rick Noordhuizen

Veldwerk ikv A13.nu. Samen met Rick. Ik met microfoon. Hij met fotocamera.

Mensen aanspreken en draaien maar. Bijvoorbeeld bij Rotterdam The Hague Airport. Een gesprek met een man die al 45 jaar naar vliegtuigen kijkt. En in een mum van tijd sloeg het gespreksonderwerp om in politieke onvrede. Jaren geleden had de man zich al afgekeerd van de politiek, de PVDA in het bijzonder. Omdat de politiek niet luistert naar de burgers. Dat het puur om “elkaar de baantjes toeschuiven gaat”. Ik zette de woorden anarchie en internet in…

, , , , , ,

2 Responses to De man die al 45 jaar naar vliegtuigen kijkt

  1. Jacob Cats augustus 5, 2011 at 7:27 pm #

    Mooi van vorm en inhoud!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag