FREDxTheHague

Zet alvast in je agenda: op donderdag 13 oktober vanaf 20.00 is er de eerste FREDxTheHague in 330Live! Iedereen kent TEDx. FREDx is zijn broertje en vanmiddag staat FRED bij stand 64 op het Lange Voorhout tijdens het UIT Festival te flyeren!

TED heeft wereldwijd het fenomeen lezingen naar een hoger niveau getrokken. Het draait bij TED om inspirerende verhalen dat ze zo mooi storytelling noemen. Ook in andere landen en steden worden TED-presentaties georganiseerd onder de noemer TEDx. Helemaal niets mis mee, behalve dat TED, van organisatoren die onder de noemer TEDx een evenement organiseren, eist dat deze presentaties in het Engels gegeven worden.
Maar waarom niet gewoon in het Nederlands? Op die basis is FREDxTheHague ontstaan met een knipoog naar TED.

FREDxTheHague @ 330live geeft het woord aan een viertal uitgesproken sprekers. Net als TED maar dan gewoon in het Nederlands. Voorzien van beeld en geluid vertellen ze hun verhaal. Een en ander zal muzikaal en poëtisch omlijst worden in een typische FRED-sfeer.

Hou het twitter-account @fredxthehague en de site nauwgezet in de gaten voor meer informatie over de avonden! Het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel je kaartje van tevoren!

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag