2 gratis kaarten voor VOLG van Firma MES in Theater aan het Spui!

firmames

Firma MES leerden we kennen tijdens Pecha Kucha #8. Daar kregen we een voorproefje op hun interessante voorstelling VOLG.

“Ze houdt van paarden. Dat weet ik al vanaf het begin. Ze houdt van paarden.”
In het najaar van 2010 krijgt regisseur Thomas Schoots een leentelefoon. Op deze mobiele telefoon staan 263 sms-berichten, vier foto’s en twee filmpjes van de vorige eigenaar: een zekere Anouk. Samen met schrijfster Laia Fàbregas ontwikkelt Firma MES een voorstelling gebaseerd op wat zij te weten komen over Anouk. Anouk weet van niks.

In VOLG gaat Firma MES op zoek naar de huidige grenzen van privacy. Gefascineerd door de gegevens uit de telefoon duiken de makers in het leven van Anouk. Waar woont ze? Waar werkt ze? Heeft ze een relatie? Wie is toch die Job die ze ’s avonds sms’t? Parallel aan deze zoektocht zien we drie fictieve personages aan de haal gaan met de realiteit.

Deze voorstelling staat vanaf morgen in Theater aan het Spui. Hofstijl geeft twee kaarten weg voor morgen en overmorgen. Laat een reactie achter als je interesse hebt, de eerste twee ontvangen een kaartje!

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag