Pecha Kucha Den Haag #9 in TAHS

PechaKucha9

Voorafgaand aan het TodaysArt Festival zal op donderdag 22 September de negende editie van Pecha Kucha Den Haag plaatsvinden! Zoals vaste Hofstijllezerts wel weten, wij zijn liefhebbers van de Haagse Pecha Kucha! Dit maal, number nine, zal ‘ie plaatsvinden in de Kleine Zaal van Theater aan het Spui met een weer als vanouds verrassend programma.

Pecha Kucha Den Haag #9
22/9 – 20:30

Locatie:
Theater a/h Spui, Den Haag

Sprekers:
Jurriaan Esmeijer, Sarah Carlier, Jeroen Houben, Ronald Ligtenberg, Toine Donk & Daniël van der Meer, Vincent Reinders, Rogier Reiger, Arjen Ulrich, Tim den Besten, Ava Mees List, Edwin Deen, Denise Pakes, Gerben Willers

Catering:
Voorafgaand aan deze editie kun je vanaf 19.00 uur genieten van het volgende biologische menu-tje, verzorgd door de Meisjes van Spijs: Pittige pompoensoep met zelfgebakken brood, gevulde spinaziesalade met geitenkaas, wraps: vega, vis of vlees, hotdog van de Meisjes en cutecups toe.

Meer info:
www.pechakuchadenhaag.nl

Het is zeker aan te raden om van te voren een kaartje te reserveren! En ja, wij gaan natuurlijk ook!

, , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag