Vapiano al dente

Wil je me acuut chagrijnig krijgen, neem me dan mee naar Vapiano.

Gezellig een half uur in de rij staan terwijl je barst van de honger, om dan een kaartje tegen een automaat aan te duwen en te wachten op een bezwete kok die zelfs in zijn slaap nog pasta vanuit bakjes in een kookpan stopt terwijl hij ook nog eens een pastasaus in elkaar flanst zodat je erna met een dienblad met vork en lepel een plekje kan zoeken in het o zo drukke self service restaurant waar je uiteindelijk, na even zoeken, op een vierkant bankje ploft om in het donker, want de kaarsjes zijn uit, te gaan genieten van een spaghetti bolognese met stukken tomaat erdoor terwijl je krom voorover gebogen poogt niet te knoeien wat een beetje moeilijk gaat want er is geen mes voorhanden, niet dat ik niet weet hoe ik met lepel en vork kan eten, maar als je zo krom zit als daar is de kans op knoeien een tikkie groter.

En dan neem je een hap.
Blijft de spaghetti lekker tegen je tanden plakken.

‘Al dente’.

[Foto gemaakt door Mr.T in DC.]

, , , , , , ,

3 Responses to Vapiano al dente

 1. Maurits september 27, 2011 at 7:09 pm #

  ‘Al dente’, … en toen lachte ik hard-op ;-D

  Lekker geschreven K.

 2. Raaphorst september 27, 2011 at 7:54 pm #

  Goed kauwen 😀

  Ze hebben daar trouwens bergen plastic afval. Alles apart verpakt..

 3. M.A.D. Bello september 29, 2011 at 12:54 pm #

  De pizza’s zijn daar lekker zo als ik ze lekker vind 😉 Maar je moet er inderdaad van houden, vooral als het spitsuur is moet je jong van geest zijn.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag