Open en gratis dag van de Raad der raden

Zaterdag 8 oktober heb je een eenmalige en unieke kans om een volledig kijkje te nemen in het hol van de tandeloze tijger van het Nederlands rechtssysteem.

De laatste strohalm van de burger en steun en toeverlaat van de overheid doet haar deuren op een kier open om je feestelijk te ontvangen. Zeg maar een verkapte monumentendag van 10:00 tot 16:00 uur waar je van alles kan doen. Rondleiding, workshops, muziek uit de originele en legendarische Schultenbräu Bätzerorgel en lezingen ter gelegenheid van een jarenlange geldverslindende verbouwing en renovatie. Kost wat maar dan heb je ook wat.

U kunt een fictieve rechtszitting bijwonen en deelnemen aan een interactieve presentatie over de adviserende taak van de Raad en je kan ook je vette vingers achterlaten op een van de touchscreens die in de wachtruimtes staan. Kleine en lastige kinderen kunnen in de gewelven worden opgesloten *grapje*. Wees snel, vol is vol en vergeet niet op de pagina van de Raad om het programma te bekijken: raadvanstate.nl.  ”Iedereen” is van harte welkom!

 

, , , ,

3 Responses to Open en gratis dag van de Raad der raden

  1. Radio De Kockstraat september 29, 2011 at 8:36 pm #

    Goeie gelegenheid om weer eens te gaan kijken. Ben daar, in een verleden van twintig jaar geleden, ´n jaar of vier administratief juridisch medewerker geweest, aan de de oude locatie Kneuterdijk, bij afdeling schorsingen, daarna Kneuterdijk zijde Parkstraat, daarna aan de achterkant, loodrecht op Paleis Noord Einde. Dat pand liep bijkans klokkie rond, onderbroken door de Gotische zaal en ´t overbekende bankgebouw …

  2. betonblok september 30, 2011 at 9:57 am #

    Mensen pakken die kans ! Je heb zelf al 1000x meebetaald voor dit gebouw.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gratis dagje uit - september 29, 2011

    […] Europa verdwijnt. Leuke dag in Hofstijl op kosten van die zelfde gesubsidieerde belastingbetaler: de Raad van state – Reactie […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag