Piek van de week

Zoals ik vorige week al meldde, was ik bij Prinsjesdag. Het was niet mijn bedoeling om daar op terug te komen. Maar ik fotografeerde die middag ook wat mensen terwijl ze aan het fotograferen waren. Gewone mensen. Allerlei types. Ik zou die foto’s niet meer uit de kast hebben gehaald als ik niet op een hele leuke Haagse site gewezen was: http://www.hebbediekiek.nl/
Zes Haagse topfotografen fotograferen andere professionele fotografen aan het werk, terwijl ze zelf ook aan het werk zijn. Omdat fotografie hun werk is, natuurlijk.


,

2 Responses to Piek van de week

  1. Radio De Kockstraat september 30, 2011 at 6:55 pm #

    Los van het thema: Kiekje 2: Proud To Be European … Wie, wat, waar, waarom en hoezo?, voor wat betreft een dergelijk kledingstuk kopen en aantrekken en aanhebben op prinsjesdag, niet als blonde Germaan, maar als Afrikaan … Intrigerend … Een statement van en eenling, of liepen er meer mensen rond met zo´n zelfde jas, vraag ik mij af …

  2. Piek oktober 1, 2011 at 10:03 am #

    Dat had ik nou ook. Proud to be… ?? Hij was de enige met zo’n jas die dag. Hoe kom je aan zo’n jas en waarom trek je m dan aan? Wat is de statement eigenlijk?

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag