FREDxTheHague 13 oktober bij 330Live!

FREDxTheHague Over een week is het al zover, dan staat de eerste editie van FREDx in 330live met vier zeer interessante sprekers, goeie muziek van Matthew Haris en Marco Raaphorst en een voordracht van Harry Zevenbergen, met afsluitend de mogelijkheid te borrelen.

Waarom Fredx? Iedereen kent wel Tedx: ‘TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience.’ En dat is tevens waarom we het broertje bedachten. Fredx is gewoon hartstikke verstaanbaar nederlands.

Er zijn zoveel mensen met een mooi, herkenbaar, interessant, grappig, ontroerend of spannend verhaal maar als zij het in het engels zouden moeten brengen die stap te groot vinden. Bovendien, waarom zou je het überhaupt in het engels brengen? Voor de eerste editie FredxTheHague hebben we vier sprekers uitgenodigd die allen maximaal twintig minuten zullen vertellen over een persoonlijk onderwerp. Deze eerste editie zullen Josephine Bronsgeest, Ron van der Sterren, Arthur van de Graaf en Michael Minneboo hun verhaal delen.

Wil je een leuke en gezellige avond met de zekerheid geïnspireerd te raken door mooie verhalen? Noteer in je agenda donderdag 13 oktober om 20.00 (tot 22.00) en bestel je kaartje hier! Presentatie is in handen van Marco Raaphorst en Karin Ramaker.

, , , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag